Ontdek onzeproducten
HALFROMIGE MELK 1,7% VET

HALFROMIGE MELK (1,7% VET)

1L

Halfromige melk vergt geen uitleg. Minder vet, maar wel minstens zo lekker.
VOLROMIGE MELK 4,5% VET

VOLROMIGE MELK (4,5% VET)

1L

Vet is smaak. Proef zelf maar of maak er een fijne cappuccino mee.
PURE ROOM 37% VET

PURE ROOM (37% VET)

1L

Ongesuikerd en romig van kleur. Want, dat is hoe pure room van Jerseykoeien is. Lekker in ijs, perfect voor soepen en sauzen en goddelijk voor patisserie. Van bavarois tot slagroomtaart.
EIWITRIJK 4,6% eiwit, 1,7% vet

EIWITRIJK (4,6% eiwit, 1,7% vet)

800ml

Nog een voordeel van melk op eigen erf verwerken: maatwerk. Hoe? Door het toepassen van koe-selectie. Op basis van de eigenschappen van de melk – eiwit in dit geval - worden er koeien uit de kudde geselecteerd. Dat resulteert in eiwitrijke melk met een eiwitgehalte van 4,6%. En dat is bijzonder. Want, er wordt niets aan toegevoegd. Het is puur natuur. Een cadeautje van onze Jerseykoeien.
ROMIGE MELK VAN ONZE JERSEYKOEIEN

De melk van Jerseykoeien heeft een karakteristieke smaak. Jerseymelk is van nature namelijk rijker aan voedingstoffen. Dit zorgt voor pure en, bovenal, romige melk. Melk zoals het bedoeld is. En, wie wil dat nou niet?

Logo VolOpSmaak

Ben jij een fijnproever én geïnteresseerd in alles wat er in en rondom ons bedrijf gebeurt? Meld je dan snel aan voor ons Liefhebbers-panel ‘VolOpSmaak’ of lees meer over alle leuke activiteiten die ons samenbrengen.

Lees meer over volopsmaak

Voor ideeën, vragen
of andere leuke gedachten